Fedezze fel Horvátország, Montenegró és Szlovénia nyaralóhelyeit

Apartmanok MAJAK, Podaca

Leírás

Podaca turisztikai, nyugodt, csendes helyen a makarskai riviérán található, a déli részén Makarska Riviera, távol Makarska, mintegy 35 kilométerre. Gyönyörű strand alkalmas gyermekes családok, iskolák, valamint a vízisportok szerelmesei, valamint minden szerelmeseinek jó konyha. A gyönyörű strandok a csendes fenyőfák és gasztronómiai kínálatát dalmát specialitások, közelsége vonzó kirándulóhelyek. Podaca egyre kívánatos hely a vakáció.

Vélemények

Itt maradtál?

Fodor family

Wednesday, July 2, 2014
2014. júniusában töltöttünk 2 hetet ezen a gyönyörű helyen Magyarországról. A tulajdonos nagyon barátságos, vendégszerető. Megvendégelt többször is ajándék vacsorával, borral, aszalt gyümölccsel. A szoba egyszerű, de tiszta. A konyha jól felszerelt. Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a tengerre. A tenger hullámzására feküdtünk és keltünk. Az apartmannak saját kis strandja van, mely nagyon tiszta, rendezett. Volt saját napozóágyunk, pihenőszékünk. Kisbabával voltunk, neki is nagyon tetszett. Az apartman jól megközelíthető. Esténként nagyokat sétáltunk a parti sétányon.Jövőre is jönni szeretnénk ide. Mindenkinek bátran ajánlani tudjuk. Köszönünk mindent Antissa! Fodor család Magyarországról.

Anja

Friday, October 19, 2012
Had a fun time, beach is almost private, water beautiful, room is ok, kitchen very nice, it had 2 refridgerators so it was good for us. You can see the beach from the balcony!
Ettől 25 éjszaka (k)
Min. Tartózkodás 1 éjszaka (k)
Antiša Nikolac
+385 91 529 43 22, +385 20 68 91 93
Ettől 25 éjszaka (k)
Kapcsolat